Optimal smak
med BWT:s nya
Mg2+-teknologi

Kök, restaurang och bar

Det som värdesätts i kök, restauranger och barer är hygien och god smak

Hårt vatten kan orsaka allvarliga problem. Kalkavlagringar på tallrikar och glas, dyra reparationer av diskmaskinen och tidsförbrukningen på polering av glas är bara några av problemen som kan uppstå. Mjukt vatten är den bästa lösningen på dessa problem. Glas och porslin blir skinande rent utan kalkavlagringar, maskiner skyddas emot kalk och minimerar därmed kostnader för reparationer. Detta leder till ett mer energi- och miljövänligt kök. 

BWT:s nya Mg2+ teknologi berikar vattner med magnesium som ger en förbättrad smak och en unik arom. Bestmax serien garanterar inte bara bra smak på kaffet utan skyddar även maskinen från kalkavlagringar. Ångugnar och vendingautomater uppnår också alla fördelar och därför förlängs maskinernas livslängd.  

Kompletta lösningar för kök, restauranger och bar:

Avhärdning

Partiell och totalt avsaltat vatten

Filtrering

Omvänd osmos

Mg2+ teknologin 

 

Fördelar:

  • Bättre smak i kaffe, te och andra varma drycker med hjälp av det magnesiumberikade vattnet (Mg2+ technology)

  • Reduktion av kalkavlagringar i alla maskiner

  • Minskad förbrukning av rengöringsmedel och andra kemikalier

  • Längre livslängd på maskiner 

     


Omvänd osmos

Avhärdning


Filterpatroner