BWT vann flera priser under 2019

9.3.2020 14:00   Malmö

Med nio nya troféer på hyllan, har BWT utmärkt sig som en stor vinnare från 2019. Och det är inte bara BWT-produkter som vunnit priser, utan även våra strategier, utställningar och service. Det visar tydligt hur effektiva företagets olika beståndsdelar är. Flera av priserna känns igen internationellt – något som gör det möjligt för BWT att nå fler!


 

BWT Group Fairs and Exhibition Corporate Identity

Under 2019 presenterade vi vår nya företagsidentitet, som sedan kom att vinna fyra olika priser. Vi imponerade med både arkitektur och implementation, samt innovativ, interaktiv design.


German Design Award 2020 (Winner) - Excellent Architecture – Fair and Exhibition 

Iconic Award 2019 (Winner) - Innovative Architecture, Communication 

The 2019 International Stevie Award (Bronze) - Brand & Experiences – Exhibition Experience

Austria Event Award 2019 (Silver) – Exhibition Events
 

BWT Perla Roadshow

12 månader, 21 stopp och en väldigt speciell hyllning. Vår unika BWT pearl water cube besökte inte bara många städer, utan tog också med sig ett pris hem! Denna innovativa lösning introducerade BWT till en bred publik, nöjda kunder och en imponerad domarpanel. Vi är så stolta över att ha vunnit ett pris för installationen!


German Design Award 2020 (Winner) – Excellent Communication Design, Events
 

BWT Corporate Design Relaunch

Designen av vårt varumärke är ett perfekt redskap för att tydligt framföra vår höga standard, kvaliteten på vårt arbete och BWT-filosofin. Den enhetliga stilen sträcker sig över avdelningar och visar upp ett tidlös utseende. Och juryn för den prestigefyllda utmärkelsen German Design Award verkar hålla med.


German Design Award 2020 (Winner) – Excellence in Communication Design – Corporate Identity
 

BWT Customer Satisfaction

Skapandet av produkter som håller hög kvalitet är viktigt, men minst lika viktigt är det att ha direktkontakt med kunder och erhålla professionell service. Därför är vi väldigt glada över att ha tagit emot en utmärkelse som bekräftar att även den delen av företaget presterar som önskat. Våra kunder hjälper oss genom att lämna feedback, men nu har vi även fått erkännande från en specialiserad jury.


Plus X Award 2019 – Highest Customer Satisfaction

BWT AQA therm MOVE

Ditt proffs för att värma vatten! Spara resurser, minska din arbetsbelastning, skydda dina värmesystem och var snäll mot miljön – allt på en gång!


German Brand Award 2019 (Winner) – Excellence in Brand, Strategy and Creation
 

BWT E1 Single-lever filter

Utmärkelsen Design Plus visar på en optimal kombination mellan hållbarhet, funktionalitet och utseende. Juryn kallade den ”ett framstående exempel på hur enkel dricksvattenhygien kan vara” när de tillkännagav vinnaren.


Design Plus powered by ISH 2019 (Winner)